Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Studiedag IKC

16 december 2016

Studiedag IKC.

16 december 2016.

Op vrijdag 16 december was er een eerste gezamenlijke studiedag voor de IKC’s Zuid-Kennemerland. Deze dag stond in het teken van verder kennismaking en het inhoudelijk verder vormgeven van deze IKC’s.

 

Werkgroepen.

De ochtend stond in het teken van het maken van werkgroepen. Er werd gezamenlijk gebrainstormd over wat belangrijke zaken zijn in een IKC en waar veel aandacht aan besteed moet worden. Dit werd gedaan in een coöperatieve werkvorm.

 

Later werden de werkgroepen gemaakt en werd er met elkaar gewerkt aan een volgende stap in de vorming van het IKC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theater.

De middag stond in het teken van verder kennismaking. Hiervoor was een interactieve middag georganiseerd. Er was een workshop georganiseerd voor alle collega’s. De middag stond in het teken van ‘faalplezier’, het remmende effect van faalangst. Het uitgangspunt was: ‘als we willen groeien, innoveren en onszelf verbeteren, dan is een gezonde omgang met falen essentieel’. Er werd veel gelachen en af en toe was er ook een mooi moment van inzicht.

 

 Nieuwsarchief

Focus

Houtmanpad 33

2014 AZ HAARLEM

Tel.: 0251 - 655 771

focus@aloysiusstichting.nl