Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Vakantiekampen voor kinderen vanuit Humanitas

27 februari 2017

Vakantiekampen voor kinderen vanuit Humanitas.

Humanitas heeft veel afdelingen in Noord Holland, even doorklikken op de kop “waar vindt je ons” en zij hebben veel aanbod. Zij bieden onder andere:

 

- Homestart………hulp/ondersteuning bij lichte opvoedvragen in gezinnen met jonge kinderen. Ook Homestart plus, voor gezinnen met wat oudere kinderen.

 

- Ook bieden zij ondersteuning in gezinnen waarbij één van de ouder in de gevangenis zit, hiervoor hebben zij echt superleuke boekjes voor kinderen, die ze met de kinderen doornemen. En nog veel meer……………

 

- Maar…………….een aantal afdelingen van Humanitas in Noord Holland bieden ook de kampen aan voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. En de plannen voor de zomervakantie beginnen natuurlijk weer te kriebelen, en daarmee voor de kinderen uit gezinnen die niet zoveel te besteden hebben, de vragen:

 

Dus bij deze de link:

 

https://www.humanitas.nl/afdeling/

 

Elk aanbod binnen elke afdeling heeft zijn eigen coordinator, dus direct handig naar wie ouders moeten bellen/vragen. Gewoon even doorklikken binnen deze site.

 Nieuwsarchief

Focus

Houtmanpad 33

2014 AZ HAARLEM

Tel.: 0251 - 655 771

focus@aloysiusstichting.nl